Dones juristes ofereix cobertura legal per la vaga del 8 de març

Redacción Tribuna
Redacción Tribuna
La revista de información que te cuenta lo que otros no creen importante
- Advertisement -

El 8 de març d’enguany arriba la Vaga General Feminista. Després de l’experiència de l’any passat, aquest any es torna a convocar amb més força, una mobilització que va més enllà de les reivindicacions laborals.

La crida a la Vaga pretén una aturada laboral, estudiantil, del treball de cures i de consum. Aquesta Vaga pretén visibiliztar la capacitat d’organització de les dones a nivell mundial i el fet de que convergim en moltes reivindicacions i ens sororitzem amb moltes d’altres sense la necessitat de que ens siguin pròpies. La Vaga General és una oportunitat per denunciar l’estructura social i productiva que ens oprimeix i ens resta drets i oportunitats. La commemoració del dia 8 de març sempre ha englobat múltiples reivindicacions, des dels drets sexuals i reproductius, la lluita contra el racisme institucional, la bretxa salarial o la guerra, la diversitat sexo afectiva, la sostenibilitat i moltes d’altres que travessen i condicionen les nostres vides.

Des de Dones Juristes, entitat compromesa amb els drets de les dones, en clau d’aportació a la Vaga per primer cop, s’oferirà un servei d’assessorament telefònic per dones, lesbianes i trans per resoldre dubtes de caire laboral i sindical, sobre sancions administratives que es puguin imposar al llarg de les mobilitzacions, dubtes penals i assistència en cas de detenció. El torn cobrirà l’horari de 8:00h a 21:00h del 8 de març i hi participaran advocades d’aquelles especialitats, per oferir un servei integral i de qualitat. A banda de l’assessorament, Dones Juristes també participarà a les mobilitzacions convocades entorn al 8 de març.

INFORMACIÓ i CONTACTE:
info@donesjuristes.cat
93.322.06.17
@DonesJuristes

- Publicidad -

Comentarios

Síguenos en redes

Últimos artículos

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad