CCOO de Catalunya presenta un díptic amb vocabulari sobre dones i món del treball

Redacción Tribuna
Redacción Tribuna
La revista de información que te cuenta lo que otros no creen importante
- Advertisement -

El Servei Lingüístic i la Secretaria de Dones, Diversitats i Polítiques LGTBI de CCOO de Catalunya han elaborat el díptic ‘Dones i món del treball’ amb vocabulari en català per clarificar tot un seguit d’expressions que afecten les dones i la seva relació amb el món del treball des de diferents perspectives.

Validat pel TERMCAT, el document recull 35 termes que tenen el denominador comú de la relació dones-treball, amb la corresponent definició i la traducció al castellà i a l’anglès. S’ha pensat com a utilitat per a totes aquelles persones que desenvolupen tasques sindicals, especialment els delegats i delegades, a l’hora d’emprar els termes del vocabulari amb precisió.

Per a CCOO, es constata com la dimensió de feminitzar el sindicat (amb iniciatives com el Comitè de Dones, la 3a Conferència d’Homes i Dones o l’Assemblea sindical oberta) ha anat adquirint cada vegada més importància a l’organització, amb el conseqüent impacte lingüístic.


El vocabulari ‘Dones i món del treball’ es pot trobar a internet

- Publicidad -

Comentarios

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Síguenos en redes

Últimos artículos

Morir de éxito

La indefensión de las niñas

La mujer de mediana edad no vende

Verdades ocultas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad