Demanant paritat en el nou govern al nou president de la Generalitat

Redacción Tribuna
Redacción Tribuna
La revista de información que te cuenta lo que otros no creen importante
- Advertisement -


L’Associació 50a50, presidida per Anna Mercadé, i en nom de la Junta Directiva, ha enviat una carta al nou president de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable senyor Joaquim Torra, demanant la paritat al nou govern. Esmenten que un govern ha de reflectir la societat d’un país i per això, Catalunya, com a país avançat, no pot desentendre’s de la desigualtat de gènere i cal complir l’objectiu cinquè de l’Agenda 2030 de les NNUU.
A més, insten al nou president de la Generalitat a fer complir la Llei 17/2015, del 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes, on a l’article 19, estableix la «presència paritària de dones i homes en el repartiment del poder polític». Especifiquen que no és només el govern, sinó també les conselleries i tots els llocs de decisió. Accedeix a la Sala de Premsa L’entitat està recollint adhesions a la seva pàgina web entre les quals destaquen empresàries de renom.
L’Associació 50a50va ser constituïda el 2017 per 20 dones de l’Observatori Dona Empresa i Economia de Barcelona per avançar en el compliment de l’objectiu Nº5 de l’Agenda 2030 de l’ONU i impulsar accions de lobby per aconseguir arribar al 50a50 de representació femenina a les institucions públiques catalanes i a les organitzacions públiques i privades de l’empresa

- Publicidad -

Comentarios

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Síguenos en redes

Últimos artículos

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad