El Gobierno local de Santa Coloma sobre la detención de quince varones por intento de agresión sexual.

Redacción Tribuna
Redacción Tribuna
La revista de información que te cuenta lo que otros no creen importante
- Advertisement -

La Policia Local de Santa Coloma de Gramenet ha detingut, durant el dia d’avui, tretze persones adultes i dos menors com a presumptes autors de dos delictes: intent d’agressió sexual a una jove i agressió a la seva parella, amb arma blanca, en el decurs de la baralla que s’ha produït dintre de les dependències del Metro de la Línia 9 a l’estació de Can Peixauet.
La ràpida actuació policial, arran de l’avís del Cos de Seguretat del Metro, ha permès, gràcies a la col·laboració de la jove que ha estat capaç d’identificar els agressors, detenir el grup de persones presumptament responsables d’aquesta agressió. L’agressió amb arma blanca portada a terme, presumptament, per alguns dels membres del grup de detinguts, ha donat lloc a un ingrés hospitalari i en una intervenció d’urgència de la persona agredida sense que hi hagi hagut risc per a la seva vida. El jove evoluciona satisfactòriament. Tots els detinguts passaran avui, després de complir-se, rigorosament amb els protocols sanitaris, a disposició dels Mossos d’Esquadra que, al seu torn, els posaran a disposició judicial quan així es determini pels responsables d’aquest Cos de Seguretat. A partir de les detencions realitzades avui, el Cos de Mossos d’Esquadra ha obert la corresponent investigació per determinar les responsabilitats, en les dues agressions, dels diferents detinguts. El grup de detinguts responen al perfil de joves sense residència fixa i que ocupen habitatges deshabitats i en estat ruïnós per falta de manteniment i irresponsabilitat en la tinença dels seus propietaris.
El Govern Municipal vol felicitar la ràpida i diligent actuació de la Policia Local que ha permès detenir, en un breu espai de temps després dels fets, als presumptes autors de les dues agressions.
L’equip de Govern realitza, de nou, una crida a la Generalitat de Catalunya per tal d’abordar, d’una manera global i com a problema de país, la presència d’aquests joves i menors no acompanyats que circulen per la geografia catalana sense residència fixa cometent diferents delictes i faltes i generant alarma i inseguretat en les ciutats catalanes. Es tracta d’un problema que no pot ser abordat, localment, sense el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya i, per això, fan falta mesures de caràcter urgent.
Finalment, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet reclama, una vegada més, l’increment de la plantilla de Mossos d’Esquadra a la ciutat, exigència feta a les Juntes Locals de Seguretat.

- Publicidad -

Comentarios

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Síguenos en redes

Últimos artículos

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad